Rybí salát z filé tresky

500 g filé z tresky
100 ml octa
1 malá cibule
1 malá mrkev
2 malé okurky(sladkokyselé)
1 PL plnotučné hořčice
6 PL majonézy
sůl, pepř, cukr, a ocet na dochucení podle potřeby
.

Ve vroucí vodě s octem a solí uvaříme filé, nejdéle 15 minut. Cibuli, okurky a uvařenou mrkev nakrájíme na drobné kousky. Uvařené filé necháme vychladnout a rozdrobíme ho. Vše jemně promícháme a případně dochutíme. Před podáváním necháme vychladit a podáváme s pečivem nebo chlebem.
DOBROU CHUŤ 😀
Tento recept je podle ČSN z roku 1967.

Total Page Visits: 99 - Today Page Visits: 1

4 komentáře “Rybí salát z filé tresky

    1. Děkuji za komentář, ale nelíbí se mi “anonym”. Dnes udělám výjimku a Váš komentář zveřejním.
      Co se týká Vaší připomínky, tak jen to, že recept mám z knihy “studená kuchyně”, kdy se ještě připravovala jídla podle Československých státních norem. V tomto receptu není zmínka o hrášku a hořčice se tam skutečně dává.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.