Kaštanový krém se sušenými hříbky

asi 600 ml zeleninového vývaru
500, vyloupaných jedlých kaštanů
2 stroužky nasekaného česneku
1 lžíce nasekané petrželky
1 smetana na šlehání
sůl a špetka drceného chilli
toustový chléb na krutonky
máslo
asi 100 g sušených hub
Kaštany loupu pomocí louskáčku na ořechy a pak nožíkem sloupnu skořápku, jde to docela dobře.
Do hrnce dáme vývar a kaštany a přivedeme k varu, vaříme asi 30 minut, pak ponorným mixérem rozmixujeme.
Přidáme smetanu a podle chuti dosolíme a ještě přidáme drcené chilli. Hustotu krému upravíme přidáním vývaru nebo smetany.
Houby na 10 minut namočíme do vody. Pak je slijeme a osušíme a opečeme na másle , přidáme k nim česnek a nasekanou petrželku.
Krém dáme do talířů a přidáme houby. Z toustového chleba vykrájíme tvary podle libosti a opečeme, přidáme do krému.

Total Page Visits: 25 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.