Panenka se švestkovou omáčkou a pečené brambory

1 vepřová panenka
sůl a pepř
lžíce sádla
Omáčka:
zredukovaný silný vývar
červené víno
lžíce švestkových povidel
sojová omáčka
trochu worcesteru
Panenku osolíme a opepříme a opečeme na sádle. Pečeme ze všech stran z každé strany 2-3 minuty, (maso musí být uvnitř růžové ) pak panenku zabalíme do alobalu a necháme asi 10 minut odpočinout.
Do výpeku nalijeme víno, přidáme zredukovaný vývar, sojovou omáčku, worcester, povidla a zredukujeme na požadovanou hustotu.
Panenku rozbalíme, šťávu přidáme do omáčky a maso nakrájíme na silnější plátky.
Total Page Visits: 97 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.