Jak ztmavit omáčku nebo šťávu?

Pokud chcete, aby omáčka či šťáva byla tmavá, použijte tuto sójovou omáčku, které obsahuje jen 4 % soli a tak se netřeba bát, že pokrm přesolíte. Stačí malé množství omáčky, někdy jen půl lžičky… záleží na množství šťávy nebo omáčky, kterou potřebujete ztmavnout.


Zhlédnutí: 1240

7 komentáře “Jak ztmavit omáčku nebo šťávu?

  1. Dovoluji si vložit fotku s nádherně hnědou barvou díky sójové omáčce.

  2. Vendo, jsem rád, že rada pomohla. Opravdu dělá, jak jste poznala šťávu šťávou.

  3. Opravdu skvělý tip. Dnes jsem dělala anglicky Rosbief a zvlášť šťávu z jíšky. Byla světlá, takže šup sojovka a opět paráda. Na oko i na chuť. Škoda, že nejde poslat fotku. 😠

  4. Opravdu skvělý tip. Dnes jsem dělala anglicky Rosbief a zvlášť šťávu z jíšky. Byla světlá, takže šup sojovka a opět paráda. Na oko i na chuť. Škoda, že nejde poslat fotku. 😠

  5. Děkuji za tleskání.😉 Tento způsob děláme už dlouhá léta. Výhodou také je, že sójovka nezmění chuť pokrmu.

  6. Wau nevěřila jsem, ale při vaření hovězí roštěné se mi podařilo dát víc vody a omáčka byla fakt světlá. No a když už se to posral… ,Tak jsem si řekla, že to zkusím .. Woala jako mazec opravdu ztmavla . Děkuji za tip. Tleskám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *