
Pokud chcete, aby omáčka či šťáva byla tmavá, použijte tuto sójovou omáčku, které obsahuje jen 4 % soli a tak se netřeba bát, že pokrm přesolíte. Stačí malé množství omáčky, někdy jen půl lžičky… záleží na množství šťávy nebo omáčky, kterou potřebujete ztmavnout.
Zhlédnutí: 1240
Vypadá to nádherně, a věřím, že jste si všichni doma pochutnali.
Pavel
Dovoluji si vložit fotku s nádherně hnědou barvou díky sójové omáčce.
Vendo, jsem rád, že rada pomohla. Opravdu dělá, jak jste poznala šťávu šťávou.
Opravdu skvělý tip. Dnes jsem dělala anglicky Rosbief a zvlášť šťávu z jíšky. Byla světlá, takže šup sojovka a opět paráda. Na oko i na chuť. Škoda, že nejde poslat fotku. 😠
Opravdu skvělý tip. Dnes jsem dělala anglicky Rosbief a zvlášť šťávu z jíšky. Byla světlá, takže šup sojovka a opět paráda. Na oko i na chuť. Škoda, že nejde poslat fotku. 😠
Děkuji za tleskání.😉 Tento způsob děláme už dlouhá léta. Výhodou také je, že sójovka nezmění chuť pokrmu.
Wau nevěřila jsem, ale při vaření hovězí roštěné se mi podařilo dát víc vody a omáčka byla fakt světlá. No a když už se to posral… ,Tak jsem si řekla, že to zkusím .. Woala jako mazec opravdu ztmavla . Děkuji za tip. Tleskám.