Dnes je

Přírodní hovězí plátek

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Mezitím si necháme zesklovatět cibuli, na které pak plátky z obou stran orestujeme. Dál někdo dělá maso v papiňáku, já protože nechci omáčku, ale sosík – přendám do pekáče do výpeku dám lžíci hořčice a zaliju horkou vodou a výpek naliju na maso v pekáčku. Pečeme v troubě do změknutí masíčka, podléváme trochou vývaru nebo vody, můžeme přidat nadrobno nakrájenou cibuli, zahustí sosík, ale nesmí se přidat před koncem pečení, je potřeba, aby se krásně v sosíku „rozpustila“

Počet zhlédnutí stránky 12

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Rolovat nahoru