Buřty na pivu

Základ jsou kvalitní buřtíky – a jsou dva způsoby jak je upravit: buď celý buřtík nařízneme, ale nedořízneme, řezy pomažeme hořčicí (jeden obyčejnou, druhý krémžskou) a buřtík naplníme slaninou, cibulí, paprikou – co kdo má rád. Takto naplněné buřtíky skládáme do pekáčku, zalijeme do poloviny černým pivkem a na vrch nalejeme kečup, můžeme přidat feferonky a pečeme v troubě. My máme raději když jsou buřtíky pěkně propečené a proto je krájím na měsíčky (na čtvrtky), na dno pekáčku dám slaninu, žampiony, cibuli, papriku, klobásku na to buřtíky, přidám feferonky, znovu na kolečka nakrájenou cibuli, kečup a zaliju do poloviny pivkem. Péct v troubě jak kdo má rád propečené. Příloha pečivo, brambory i bramboráky, rýže ….

   

Total Page Visits: 122 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.