Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou

500 g vepřových jater
sůl pepř
olej a kousek másla


Omáčka.
asi 250 ml silného masového vývaru (pokud nemáte můžete požít 1 kelímek gelového + asi 200-250 ml vody a svařit)
trochu tučné smetany
lžíce worcesteru
lžička plnotučné hořčice
nadrcený barevný pepř



Játra nakrájíme na porce a zbavíme všech blan a přes folii naklepeme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej s kouskem másla a vložíme játra, z obou stran je orestujeme , nakonec osolíme.


Omáčka.

Vývar zredukujeme na polovinu, přidáme worcester, hořčici, smetanu a svaříme, nakonec přidáme drcený pepř a všechen výpek z pánve.

Total Page Visits: 58 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.