Kančí nudličky na paprikách a žampionech

Počet porcí: 2-3 porce

Doba přípravy: 25 min v tlakovém hrnci


Suroviny:
250 g kančí kýty
1/2 cibule
1 kus bílé papriky
4 kusy menších žampiónů
3-4 lžíce ostrého kečupu
1 kus čili papričky-(nemusí být)
1/2 lžičky koření na divočinu
špetka cukru do základu
sůl
olej podle potřeby

1 lžíce světlé jíšky


Postup přípravy receptu:

Kančí maso nakrájíme na nudličky.

V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a přidáme na něj nakrájenou cibuli, kterou opékáme do sklovata.

Papriku a žampiony očistíme, nakrájíme a přidáme k cibuli a rovnou přidáme špetku cukru. Restujeme ještě asi 2 minuty, přidáme kečup, promícháme a vložíme do směsi na nudličky nakrájené maso.

Když se maso zatáhne, podlijeme vodou, asi 1 a 1/2 dl a uzavřeme hrnec.

Od doby syčení dusíme 20- 25 min

Hrnec otevřeme, podle potřeby maso ještě dochutíme, přidáme světlou jíšku a provaříme.


Podáváme nejlépe s rýži

Total Page Visits: 3 - Today Page Visits: 2

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.