Čokoládové věnečky

Těsto:

4 bílky

250 g krystal cukru

160 g kokosu


Krém:

500 ml mléka

2 čokoládové pudinky

250 g másla

200 g moučkového cukru

2 polévkové lžíce kakaa


Postup přípravy receptu

Těsto:

Do bílků (nešlehaných) vmícháme cukr a kokos a vše ručně promícháme. Nepoužívejte el. šlehač!!! Směs vložíme do vodní lázně, stále mícháme vařečkou a až to bude pálit na prstu, tak to sundáme z plotny. Když to trochu vychladne, směs dáme do zdobícího sáčku bez trubičky a děláme malá kolečka (nabudou) na plech vyložený papírem. Sušíme při 150 °C  lehce dozlatova (nesmí být tmavá, to jsou tvrdší)


Krém:

Uvařený pudink vychladit! Vyšlehat máslo s cukrem a kakaem a postupně přidávat pudink. Krém dám do sáčku s ozdobným nástavcem a dělám malá kolečka na upečená. Hotové nechám vychladit a následně namáčím do rozehřáté čokolády

Total Page Visits: 62 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.