
Chtěl bych vám ukázat, jak v domácích podmínkách porcuji maso a jak se třídí…
Vepřová krkovička
Krkovička je vynikající na pečení, grilování, smažení, uzení…
Vepřová plec
Plec je vhodná na pečení, grilování, smažení, vaření, mletí (sekaná, karbanátky) a pokud se udělá roláda, je výtečná i vyuzená.
Vepřová kotleta bez kosti
Kotletka je vhodná na grilování, opékání, rožnění, smažení, výroba špízů i k uzení a na výrobu šunky…
Vepřový bok bez kosti
Bůček je vhodný k pečení, dušení, grilování, výroby rolád, na sekanou a hlavně k uzení.
Vepřová kýta bez kosti
Kýta je vhodná na smažení, rožnění, příprava minutek, medailonků, špízů, nudliček a pokud se vyudí celá…
Vepřová panenka
Panenka je vhodná steaky, minutky, medailonky…
Vepřové koleno
Koleno je výborné na pečení, uzení, vaření – příprava huspenin, tlačenek
Vepřový lalok/podbradek
Lalok je vhodný na ovar – základ do zabíjačkových specialit a na určitý typ klobásek a paštik.
Vepřové sádlo hřbetní
Sádlo je na vhodné ke škvaření a na uzený špek
Omluvte řezníka – amatéra za provedenou pitvu. Případné poznámky, prosím do komentáře.
😋
Zhlédnutí: 110
Komentáře