Kuřecí kůže nadívané rohlíkovo-špenátovou náplní

Počet porcí: 2-3 porce

Doba přípravy: 60 min
Suroviny:
Kuřecí kůže ze stehen – tolik, kolik porcí budeme dělat, na jednu porci cca 2 kůže
1 starší rohlík
1 hrnek mléka na namočení rohlíku
1 žloutek + bílek na sníh
špetka muškátového oříšku
1 lžíce povoleného másla
2-3 lžíce špenátového protlaku
sůl
grilovací koření na hotové závitky
Postup přípravy receptu:
Nejdříve si nakrájíme rohlík na kostičky a namočíme jej do mléka.
Žloutek utřeme s máslem do pěny, osolíme, přidáme muškátový ořech, vymačkaný rohlík, špenát, sůl, a nakonec sníh z bílku. Opatrně promícháme.
Kůže si rozprostřeme na prkýnko a nakládáme na ně náplň, tolik, aby šla kůže zavinout a spoje zůstaly dole.
Závitky naskládáme do pekáčku, ještě je trochu posypeme grilovacím kořením, osolíme, můžeme posypat i kmínem a podlijeme vodou. Nepotřebujeme tuk, kůže tuk pustí.
Pečeme dorůžova.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Total Page Visits: 31 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.