Mleté maso v rajské omáčce

Shlédnutí: 0

Počet porcí: 2 porce

Doba přípravy: 30 min
Suroviny:
200 g mletého masa mix
1 mrkev
hrst mraženého hrášku
1/2 cibule
malý rajčatový protlak
kousek másla
sůl, pepř


Postup přípravy receptu:
Cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev očistíme a také nakrájíme.
V pánvi rozpálíme kousek másla a na něm orestujeme cibuli s mrkví.
Pak vložíme mleté maso, hrášek a opět chvíli restujeme.
Směs podlijeme troškou vody a chvíli pod poklicí dusíme.
Přidáme rajčatový protlak, osolíme, opepříme a ještě prohřejeme.
Podáváme s opečenými bramborami

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.