Marinovaný kapr

Shlédnutí: 0

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 15 min + naložení nejlépe přes noc
Suroviny:
4 kusy kapřích porcí
Marináda:
Petrželová nať, asi 1 lžíčka
4 utřené stroužky česneku
10 lžic oleje
2 lžíce kečupu
1 lžička sladké papriky
1 lžička citronové šťávy
1 lžička drceného kmínu
trochu koření na ryby
Postup přípravy receptu:
Kousky kapra osolíme a naložíme je do marinády ze surovin viz výše a necháme je marinovat přes noc.
Na druhý rybí kousky naskládáme do pekáčku i s marinádou a pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 20 minut až půl hodiny na 200 stupňů. Během pečení v polovině jednou obrátíme.
Když mají kapří kousky načervenalou barvu, podáváme.
Jako příloha mohou být různé druhy salátů, ale také brambory

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.