Lasagne s mletým masem bez bešamelu

Shlédnutí: 0

Počet porcí: 1 menší pekáček

Doba přípravy: 40-50 min
Suroviny:
400 g mletého masa
1 rajský protlak
4 stroužky česneku
1 větší mrkev
1/4 celeru
majoránka
oregano
100 g a více sýru gouda
podle chuti sůl, pepř
lasagne podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu:

  1. Mrkev a celer nastrouháme na jemných nudličkách a prozatím dáme bokem.
  2. Na oleji orestujeme mleté maso. Přidáme utřený česnek, celer, mrkev, sůl, pepř, majoránku a oregano a protlak.
  3. Do pekáčku vrstvíme pláty lasagní, na ně vždy vrstvu masové směsi, nastrouhaný sýr. Končíme masovou směsí a sýrem.
  4. Ve vyhřáté troubě pečeme 30-4 minut na 190 stupňů, hlídáme, až sýr zezlátne.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.