
brambory – v chladu ztrácí svou chuť
rajčata – ztratí pevnost a barvu
okurky – nízká teplota urychluje zrání slupky
cibule – nemá ráda vlhkost, skrze kterou se může rychle kazit
česnek – podobně jako u cibule
avokádo – zraje rychleji mimo chladničku.
mrkev – rychle se tvoří hniloba
paprika – v chladničce ztrácí barvu a chuť
jablka – ztrácejí chuť
hrušky – zrají rychleji mimo chladničku
ovoce s peckou – chlad ničí strukturu ovoce
banány – v chladném počasí dozrávají pomaleji a vlhkost způsobuje plísně
citrusové ovoce – v chladném počasí dozrávají pomaleji a přijmou pachy z chladničky
med – med krystalizuje a ztvrdne
pečivo – v chladničce rychle ztvrdne nebo zplesniví
čokoláda – v chladu ztrácí chuť
káva a čaj – v chladu ztrácejí chuť a vůni
Shlédnutí: 11
I já děkuji za uznání. Snažím se, aby stránky byly oblíbené.
Bezvadné stránky,děkuji za ně..