Kasulet (fazolová směs) s vepřovým masem

1 šalotka
3 velké stroužky česneku
olej
máslo
2 konzervy bílých fazolí
sůl a pepř
několik rajčátek
2 listy kapusty
hrst petrželky
Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou kapustu, po chvíli okapané fazole, sůl a pepř, nakrájená rajčátka, ke konci přidáme plátek másla a nasekanou petrželku.
2 vepřové řízky
sůl a pepř
olej
2 str. prolisovaného česneku
plátek másla
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Opečeme na oleji, měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme vodou a přidáme máslo.
Na talíř dáme směs fazolí, na ně maso a přelijeme šťávou.
Total Page Visits: 31 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.