Treska s pažitkovou omáčkou

 

 

Tresku osolíme, opepříme, zakápneme citronem a necháme pár minut marinovat (ideální by bylo třeba použít čerstvého pstruha). Na trošce oleje filety opečeme a dáme na chvilku dodělat do trouby. Na pánev k výpeku z ryby přidáme šalotku, trochu bílého vína a necháme odpařit. Přidáme rybí nebo zeleninový vývar a zredukujeme. Lehce osolíme, opepříme, dochutíme citronem a přidáme trochu smetany. Omáčku můžeme promixovat. Dokončíme kostičkou vychlazeného másla a čerstvou pažitkou.

Na másle si lehce zpěním červenou a jarní cibuli. Přidám do uvařených brambor a rozšťouchám. Přeji dobrou chuť 


www.youtube.com/chefdejv

Total Page Visits: 28 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.