Tatarská vejce

 

 

***6 vajec
6 nakládaných hříbků
2 jarní cibulky
1 nakládaná okurka
2 polévkové lžíce tatarské omáčky nebo majonézy
1 polévková lžíce nasekaného kopru
sůl
čerstvě mletý černý pepř


Vajíčka uvařená na tvrdo ochlaďte, oloupejte a každé vejce rozkrojte na polovinu. Pomocí lžičky vyjměte žloutky, které dáte do misky a rozmačkáte je. Přidáte pokrájené houby, nakládané okurky a jarní cibulku (vše na jemno), vložte nasekaný čerstvý kopr, tatarskou omáčku (majonézu), sůl a pepř a důkladně promíchejte, až vznikne pasta, kterou dáte do cukrářského sáčku (nebo lžičkou) a naplňte uvařené bílky. Dejte vychladit a podávejte ozdobené bylinkami.


Poděkování za recept: Spřátelený web

Total Page Visits: 1 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.