Paví oči z mortadelly

8 kvalitních plátků mortadelly
1 hrnek strouhaného sýra
1 nakládaná okurka nebo kvašák
1 malá červená papriky
3 polévkové lžíce olivového oleje

Na ozdobu
čerstvá bazalka
kečup
majonéza


Na velké pánvi rozehřejte olej a opečte mortadellu z obou stran do červena. Každý plátek posypejte strouhaným sýrem, zakryjte víkem a nechejte do doby než se sýr roztaví. Vyjměte, nechejte na papírové utěrce vsáknout přebytečný tuk a každé kolečko mortadelly potřete kečupem, majonézou, ozdobte očištěnou paprikou a okurkami nakrájené na malé kostičky a ozdobte čerstvou bazalkou.


Poděkování za recept: Spřátelený web

 

Total Page Visits: 213 - Today Page Visits: 4

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.