Pikantní vepřová panenka ve slanině

Suroviny:

1 panenka
6 plátků dlouhé slaniny

lžíce sojové omáčky

lžíce worcesteru

sůl a pepř

grilovací koření
čili koření
špetka sušeného česneku
olej
máslo
rovná lžička hladké mouky
Koření si dáme do misky a smícháme. Panenku nakrájíme na 6 stejně velkých špalíčků a obalíme je ze všech stran v koření. Pak každý kousek obalíme slaninou a spíchneme párátkem. Do pánve vlijeme trochu oleje a rozehřejeme, vložíme panenku, přidáme worcester a sojovku  a opékáme ze všech stran tak 20 minut. Panenka by měla být uvnitř růžová a šťavnatá. Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a šťávu vysmahneme, zaprášíme lžičkou hladké mouky a podlijeme vodou.Povaříme a odstavíme. Nakonec vmícháme kousek studeného másla
Total Page Visits: 54 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.