Trhané vepřové maso v housce

Vepřovou krkovici osolíme, opepříme, dáme do hrnce/pekáče, podložíme větvičkou tymiánu a rozmarýnu a podlijeme vodou. Přiklopíme a pečeme v troubě, ideálně přes noc, na 90 stupňů asi 10 hodin. Maso bude krásně křehké a půjde jednoduše trhat 

Na trošce oleje orestujeme cibuli, trochu třtinového cukru a přidáme kvalitní kečup (doporučuji ten zmíněný ve videu , omáčku dochutíme solí, pepřem, lžičkou granulovaného česneku, mleté uzené papriky, chilli, hořčice a pár kapkami citronu. Necháme krátce provařit.

Další komponenty do burgeru : salát, nakládaná okurka a marinovaná cibule ( sůl, pepř, citron, třtinový cukr, vše promačkat, aby pustila šťávu a změkla 

Hamburgerové housky si opečeme, maso roztrháme pomocí vidliček, smícháme s omáčkou a můžeme vše sestavit dohromady 
Z masa doporučuji vyndat rozmarýn i tymián a nechte si trochu omáčky bokem, na pomazání housek 
Přeji dobrou chuť !


Total Page Visits: 169 - Today Page Visits: 1

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.