
500 g libového bůčku
7 středních cibulí
sůl
mletý pepř smíchaný s koriandrem
Bůček nakrájet na menší kostky, ale aby se moc nevyškvařily, jinak by byly tvrdší.
Kostky dáme do pánve a smažíme na mírném plamenu dokud nepustí trochu tuku. Cibuli nakrájejte na kousky dle libosti, vložte k bůčku a opékejte asi 5 minut. Poté nalijeme hrnek vody, posolíme, přikryjeme a dusíme na mírném ohni asi 20 minut, tedy do doby, než se voda odpaří. To budou potom škvarečky měkké. Nakonec přidáme pepř a dochutíme solí.
Shlédnutí: 14
Ano, je to velice jednoduché a přitom velice chutné. Může se čímkoli dochutit. Záleží na vlastní chuti.
Jednoduché a věřím že i výtečné. Vyzkouším.
Díky za recept.
T.H.