Játrová paštika III.

Milovníci paštik. 

Tentokrát jsme  udělali paštiku z jinými surovinami a můžeme říct, že je velice chutná, jemná, prostě boží


 

1 kg vepřových jater

2 kg tučného masa

9 g mletého  pepře ( bílý pepř by byl ideální)

6 vajíček ( z bílků ušlehat sníh)

4 velké cibule k osmažení

6 dkg soli

3-4 stroužky českého česneku

kousek másla

přiměřené množství koření na paštiku


Maso, játra i cibuli jemně umlít, přidat prolisovaný česnek, žloutky, okořenit, řádně zamíchat a nakonec vmíchat sníh. Do každé skleničky dáváme kousek másla.

 


Zavařovat aspoň jednu hodinu.


Fotopostup:

Shlédnutí: 6

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *