Krkovička na cibuli, paprice a slanině

Krkovička na cibuli, paprice a slanině

 

2 plátky vepřové krkovice

grilovací koření

1 střední cibule

1 zeleninová paprika

100 g uzené slaniny nebo boku

olej

sůl a pepř


Plátky posolíme, okořeníme, lehce potřeme olejem a dáme do misky, přikryjeme fólii a necháme při pokojové teplotě hodinku odležet.


Slaninu a papriku nakrájíme na nudličky, cibuli na poloviční kroužky.


Krkovičky vložíme na rozpálenou pánev a z jedné strany je opečeme. Potom přidáme cibuli, papriku a slaninu, maso otočíme, a mícháme, aby se vše dobře opeklo, mírně polijeme, přikryjeme a necháme chvilku podusit. Podáváme s opečeným bramborem (hranolky, vařenými brambory) a s tatarkou.

Zhlédnutí: 7

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *