2 porce
2 kotlety bez kosti
sůl a pepř
pikantní hořčice
worcester
sójová omáčka
olej
lžička kari koření
lžička másla
Brambory:
brambory (množství podle potřeby)
sůl a pepř
majoránka
česnek
mletá paprika
sádlo
2 vejce na volská oka
na oblohu: kečup, hořčice, nakrájená cibule, okurky
Kotlety naklepeme , osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a opečeme na oleji. Během opékání přidáme worcester, sojovou omáčku a kari koření. Hotové, měkké maso vyjmeme a výpek vysmahneme, podlijeme vodou a přidáme kousek másla.
Brambory oloupeme, nakrájíme, osolíme, opepříme, přidáme papriku a majoránku, vše promícháme a dáme do pekáče, přidáme sádlo a pečeme v troubě.
Z vajec uděláme volská oka a na talíři položíme na maso.
Recept podle Romany V.
Zhlédnutí: 4
Komentáře