Krůtí játra v křenové omáčce

Suroviny:
600 g – krůtí játra
1 – cibule
2 PL – másla
1 PL – mouky
200 ml – smetany(33%)
1 PL – křenu
1 PL – nasekaného kopru
1/2 kl – ml. sladké papriky
sůl, pepř -dle chuti
Postup:
Očistěte a opláchněte játra a nakrojte na kousky. Máslo rozpusťte na pánvi a opečte játra obalené v mouce.
Krátce smažte s každé strany a poté vyjměte na talíř.
Na stejném másle smažte nakrájenou cibuli. Nalijte smetanu smíchanou s křenem. Přidáte smažena játra a osolíte, opepříte,posypete paprikou a smažíte asi 2-3 minuty.
Játra posypete koprem na talíři. Podáváme s br. kaši nebo brambory.

Shlédnutí: 7

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.